Balkongskjerm/levegg

  • Balkongskjerm/levegg

Balkongskjerm

Hvis du allerede har et rekkverk og er plaget med vind kan det være en enkel og grei måte å montere en balkongskjerm på toppen av det eksisterende rekkverket. Skjermen består av stolper i vedlikeholdsfri aluminium med glass mellom, - ønsker du å beholde utsikten benyttes klart glass, ønsker du å skjerme for innsyn brukes frostet ”opal” glass. En slik balkongskjerm gir en diskré og lekker avskjerming som enkelt kan fjernes om vinteren. Vanlige rekkverk har en høyde på 0,9-1m, og med en balkongskjerm med høyde på 50 cm sitter man fint i le bak veggen.

Levegg

Accord Glassbygg leverer levegg i glass og aluminium i utallige varianter og med både klart og frostet ”opal” glass. Leveggene kan eventuelt utføres som faste vindusfelt med omramming og skrå eller horisontal topp samt sprosser og inndelinger etter ønske. Leveggene kan også utføres med ordinære rekkverksprofiler, vår Linea VIND modell er godt egnet til dette formålet. Her kan man også eventuelt kombinere tette felt, opal glass og klart glass.

Heve og senkbar levegg

Heve og senkbar levegg/balkongskjerm er en unik kombinasjon av et rekkverk, levegg og balkongsskjerm. Her tilpasser du deg etter variasjoner i vær og vind og hever og senker leveggen etter behov. Med denne løsningen forlenger du utendørssesongen betraktelig og blir kvitt plagsom nordavind på et blunk.