Dører/vinduer

  • Dører/vinduer
Det er god økonomi i å bytte ut gamle dører og vinduer.

Selv om vinduene i en vanlig bolig utgjør kun 5– 10% av boligens totale ytterflate  kan vinduene stå for opp mot 40% av varmetapet. Har boligen din isolerglass fra 80-tallet, kan du mer enn halvere varmetapet fra disse ved å bytte til 3-lags lavenergivinduer. Ved å skifte vinduer får du et bedre inneklima, komfort, støydemping, miljø, sikkerhet og bedre varmeøkonomi.

Med moderne vinduer er kaldras fra vinduer nærmest eliminert. Kaldras er nedkjølt luft som synker mot gulvet og oppleves som trekk. Komforten blir betydelig bedre med godt isolerte vinduer, spesielt i oppholdsrom med sittemøbler ved vinduene.

Når du har godt isolerte vinduer kommer det ikke kaldgufs fra vinduene og da kan du faktisk senke temperaturen ellers i rommet. Gamle aluminiumsskyvedører som har store glassflater, uisolerte rammer og dårlig tetting er verstingene og står for et stort varmetap.

Accord glassbygg kan tilby et stort utvalg i dører og vinduer i både tre og aluminium og også kombinasjonen tre innvendig og vedlikeholdsfri aluminium utvendig.